Tonny Carlsen in Oudelande

De Deense topper, die ooit toen hij nog voor Sprundel speelde, met 27 van acquit ging tegen Dick Jaspers, verzorgde in Dorpshuis D'n Ostpit een leerzame en aangename avond. Hij demonstreerde zijn 'interactive playing systeem'gericht op driebanden. Voor een vol huis maakte de Deen dat het opgekomen publiek geen spijt hoefde te hebben al was de taal in het begin een belemmering. Maar snel stond er iemand in de zaal op die de rol; van tolk op zich nam en vanaf toen liep alles op rolletjes. Het systeem bestaat uit twee verschillende uitgangspunten. Het 50- en het plus systeem. Wie hierover meer wil weten en zien kijkt op facebook: www.facebook.com/TonnyCarlsenBilliardSystem/ . Daar staat alles nauwkeurig beschreven en wordt voorzien van beelden met uitleg.

Voor de particulier misschien wat kostbaar (2000 €) maar voor een club een welkome aanvulling en voor beide een besparing op kosten voor lessen. Verder is een voordeel dat je altijd kunt trainen. 

300_carlsen_demo_1.jpg300_carlsen_demo_2.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Carlsen doet voor m.b.v. scherm                                                                                    Marco Aertsen wil ook wel eens proberen

 

Een van de doelstellingen van Tonny Carlsen is de biljart sport interactiever te maken en daarmee wellicht de jeugd aan te trekken.

Of dat in Oudelande al is gelukt kunt u zien op onderstaande foto: fifty shades of grey.

 

300_carlsen_demo_3.jpg

 

 

Realisatie: TiDi Graphics