Hartelijk welkom op de homepage van de Stichting Driebandenpromotie Zeeland (SDZ)

De Stichting Driebandenpromotie Zeeland (SDZ) heeft als doelstelling, de biljartsport in Zeeland te stimuleren. In het bijzonder het driebanden, waarbij handhaving in de eredivisie en verbreding en verjonging van de sport speerpunten zijn.

De Stichting houdt zich in beginsel bezig met het functioneren van het eredivisie team, het zo nodig aantrekken van nieuwe spelers dan wel reserves en het dienen van onze aanhang en bezoekers van de thuiswedstrijden.

Zowel in het beleid van de Stichting Driebandenpromotie Zeeland alsook binnen het beleid van onze sponsors komt de binding met de maatschappij en omgeving heel sterk naar voren. In het bijzonder de relatie met betrekking tot de jeugd.

Hiertoe zijn er door het bestuur enkele speerpunten benoemd:
-          meer biljartjeugd in Zeeland
-          doorstroming van de jeugd naar eerste teams
-          jeugdtoernooien en kampioenschappen

Het bestuur van de stichting bestaat op dit moment uit Meerten Dallinga (voorzitter), Ron Verbeek (secretaris), Jan Klaassen (penningmeester) en David Luteijn. Johan de Witte is als teamcoördinator voor de stichting werkzaam en Joop van den Oudenhoven als webmaster.

Sponsor structuur
De financiering van het budget geschiedt voor 100% middels inkomsten uit sponsorgelden.

De stichting heeft al een aantal sponsors enthousiast kunnen maken en contracteren. Daarvoor zijn wij hen bijzonder dankbaar. Toch hoopt zij middels een Business- en Vriendenclub meer steun te genereren. Indien u geïnteresseerd bent aan onze activiteiten en doelstellingen bij te dragen en actief sponsor te worden neem dan contact op met
voorzitter Meerten Dallinga.

Meerten Dallinga

- dallinga@zeelandnet.nl
- 06-53542268

 

- Ook middels het contactformulier op deze website kunt u zich aanmelden.

Agenda
Er zijn (nog) geen activiteiten beschikbaar.
Realisatie: TiDi Graphics